Primăvara aceasta este momentul oportun ca tu să faci o schimbare în garderobă. Vremea caldă este deja aici, iar dulapul tău are nevoie de o reîmprospătare. Nu ezita să încerci lucruri noi și să cauți puțină inspirație online. Dacă ești o persoană care adoră ținutele de stradă, lejere și comode și îți dorești câteva elemente care să ofere un aspect diferit outfitului tău, atunci citește în continuare acest articol.

 

Iată care sunt accesoriile ideale pentru o ținută streetwear:

 

  • Șapca

 

Șapca este un element important atunci când vine vorba de realizarea unui outfit de tipul streetwear. Dacă porți o pereche de jeans, un tricou și un hanorac oversize, atunci cu siguranță lookul tău va arăta mai bine cu o șapcă. O poți asorta rapid și ușor cu articolele vestimentare pe care le porți, iar dacă nu ai încă una, dar ți-ai dori, atunci la vGeneration găsești o mulțime de modele de șepci New Era pe gustul tău. Nu doar că te va proteja de soare, dar în același timp arată și cool și poate fi o alternativă excelentă pentru o zi în care părul nu îți stă exact așa cum ți-ai dori.

 

  • Borseta

 

Borseta a devenit din ce în ce mai populară în ultima vreme, indiferent de vârstă sau de stil. Totuși, purtată cu o ținută streetwear este cea mai bună combinație. În plus, nu doar că arată bine, dar este și utilă. În loc să îți ții lucrurile importante în rucsacuri sau prin buzunare, o borsetă te ajută să le ai la îndemână într-un loc sigur și accesibil. În funcție de ceea ce îți dorești, găsești o mulțime de modele de borsete atât online, cât și în diverse magazine. Poți alege fie una simplă pe care să o porți la orice ținută, fie una foarte colorată care să ofere un plus de culoare outfiturilor tale.

 

  • Bandana

 

Cine a spus că bandana s-a demodat s-a înșelat fără dar și poate. Aceasta încă este la modă și se potrivește de minune unei ținute de stradă. O poți purta la încheietura mâinii, legată la gât, pe cap sau în păr. Ai o mulțime de variante cu care poți jongla și indiferent pe care o alegi, tot vei arăta cool purtând-o. Și aceasta se găsește în diverse culori, așa că nu ezita să îți iei mai multe modele pe care să le porți cu diferite haine.

Primăvara aceasta poți aduce schimbări garderobei tale. Dacă îți dorești ca ținutele tale de stradă să capete puțină culoare și personalitate, nu ezita să folosești câteva elemente cheie. Fie că alegi să porți o șapcă, o borsetă, o bandană sau pe toate trei, nu uita să adaugi puțină personalitate. Mergi în magazine, probează tot ceea ce îți dorești în așa fel încât la final să ai câteva ținute perfecte pentru tine.

Sursa foto: pexels.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.