Haina îl face pe om sau invers? Indiferent de ce parte a baricadei te situezi, când vine vorba de răspunsul la această întrebare, un lucru e cert – un bărbat bine îmbrăcat va atrage mai rapid atenția decât unul îmbrăcat în completă discordanță cu tendințele actuale din modă. 

De ceva timp, sucevenii au început să prindă gustul hainelor în trend, iar simțul lor estetic se dezvoltă pe zi ce trece. Acest lucru este vizibil când mergi pe străzi, când intri într-o bancă sau, pur și simplu, atunci când ieși la plimbare în parc. Moda e o constantă a societății actuale, iar în Suceava, acest lucru începe să fie din ce în ce mai evident. 

  

Iată câteva sfaturi pentru bărbații care vor să fie la modă! 

  

  1. Poartă maxim 3 culori în același timp 

Primul sfat vestimentar, pe care îl va primi orice bărbat de la prietena, partenera sau soția sa, va fi, de cele mai multe ori, să respecte câteva reguli cromatice. Mai exact, o ținută echilibrată presupune să nu porți mai mult de 3 culori diferite în același timp. 

Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu poți îmbrăca niciodată un articol multicolor și foarte țipător, însă trebuie să ții mereu cont de eveniment, de sezon și, mai ales, de încălțămintea pe care o asortezi la restul ținutei. 

  1. Cumpără haine la modă din outleturi 

Chiar dacă nu ai un buget foarte mare, pentru a avea mereu cele mai noi haine de la marile case de modă, outleturile sunt mereu o opțiune de luat în calcul. Într-un astfel de magazin, poți găsi articole extrem de trendy, de calitate superioară, la mai puțin de jumătate din prețul lor inițial. 

Motivul pentru care piesele vestimentare din aceste locații sunt mai ieftine este că ele provin dintr-o colecție anterioară. Cu toate acestea, unele branduri creează haine care rămân în trend ani la rând, iar outletul Michael Kors pentru bărbați este cea mai bună dovadă în acest sens. Aici, poți găsi o varietate de pantaloni, bluze, geci, accesorii și nu numai, la prețuri mult mai avantajoase decât cele din magazine.  

  1. Poartă doar haine în care te simți bine

Deși poate părea un clișeu, a purta doar acele haine în care te simți bine contează mai mult decât s-ar crede. În momentul în care ești nesigur din cauza vestimentației, acest lucru se va reflecta imediat în postura ta. Odată cu apariția disconfortului, va avea de suferit și atitudinea ta, ceea ce te va împiedica să te adaptezi în contextul în care te afli.  

Așadar, dacă nu îți mai plac articolele vestimentare pe care le ai acum, le poți dona și îți poți schimba garderoba, la prețuri convenabile pentru orice buzunar. 

Bărbații suceveni se îmbracă din ce în ce mai bine, iar aceste câteva sfaturi vin să completeze celelalte aspecte îmbunătățite, care se observă deja în stilul lor vestimentar. Tu ce alte recomandări mai ai pentru a fi mereu la modă? 

  

Sursa foto: Shutterstock.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.