Garderoba fetiței tale pentru această vară trebuie să fie foarte bine pusă la punct pentru toate activitățile pe care le plănuiești pentru acest sezon plin de temperaturi ridicate. Astfel, în funcție de situație, trebuie să pregătești pentru cea mică outfituri care să se adapteze tuturor factorilor externi. 

Așadar, în cazul în care îți dorești să ai o garderobă cât mai completă pentru fetița ta, acest articol este special creat pentru a te ajuta să bifezi pe listă articolele vestimentare, dar și de încălțăminte pe care le ai deja, dar mai ales pe cele pe care trebuie să le ai în vedere la următoarele cumpărături. 

 

Iată 5 articole vestimentare pe care garderoba fetiței tale trebuie să le aibă

 

 

  • Rochițe

 

 

Un element vestimentar ce ar trebuie să facă parte din dulapul fiecărei fetițe cochete este, cu siguranță, reprezentat de rochițe. Acestea sunt adesea iubite de cele mici, datorită modelelor și imprimeurilor colorate, pline de voioșie, care le bucură privirile. Textura materialului este foarte importantă, deoarece acesta trebuie să fie lejer și comod, iar domnițele să se bucure de timpul în care stau îmbrăcate astfel. 

 

 

  • Jachete

 

 

Pentru momentele în care vremea de afară nu este întocmai călduroasă, trebuie să folosești o jachetă. Aceasta poate să fie din diverse materiale, precum bumbac, fâș sau jeans. La fel ca în cazul rochiței, opțiunea aleasă poate avea și ea diverse imprimeuri cu personaje din desene sau alte elemente interesante pentru cea mică. 

 

 

  • Bluze lejere 

 

 

În cazul în care îți plac plimbările de seară alături de fetița ta, ar trebui să iei în considerare și câteva bluzițe cu mânecă lungă pe care să le poarte atunci când ieșiți din casă și temperaturile nu mai sunt la fel de ridicate precum cele de la amiază. 

 

 

  • Fustițe sau pantaloni 

 

 

Desigur, pentru o garderobă completă, trebuie să ai în vedere și perechi de pantalonași lejeri, dar și puțin mai groși, precum și fustițe pe care fetițele le adoră. Pantalonii îi poți utiliza oricând, dar mai ales atunci când temperaturile sunt ceva mai scăzute, iar fustițele ori de câte ori cea mică își dorește să fie la modă. 

 

 

  • Încălțăminte ușoară

 

 

În ceea ce privește articolele de încălțăminte pentru fete, acestea pot fi în diverse modele și culori, însă întotdeauna trebuie să fie confortabile, pentru a putea să ofere copiilor lejeritate în mișcare. Fiind foarte active la joacă, poți lua în considerare produse precum sandale, espadrile sau adidași ușori, dar și altele care să se potrivească activităților fetiței tale. 

 

Așadar, acum că ai aflat ce articole vestimentare, dar și ce încălțăminte trebuie să cuprindă garderoba fetiței tale, ține cont de cele prezentate în acest articol pentru următoarele cumpărături. Pentru un plus de eleganță, dar și pentru un aer cât mai la modă al ținutelor celei mici, poți avea în vedere culoarea anului 2020 atunci când alegi produsele preferate.

Garderoba fetiței tale cuprinde toate aceste articole?

 

Sursa foto: Shutterstock.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.