Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar dacă încă nu ai apucat să le cumperi cadouri celor dragi, nu îți face griji.

Chiar dacă în această perioadă mallurile sunt închise și nu poți să colinzi magazinele în căutarea cadoului perfect, ai la dispoziție o variantă și mai bună: cumpărăturile on-line.  Poți alege între nenumărate variante de daruri, de la cele personalizate, la cele simbolice sau la cele de lux.

În continuare îți oferim câteva sugestii pentru a te ajuta să te decizi ce le vei oferi celor dragi!

 

Cadouri pentru femei

 

Apreciate și dorite de orice femeie, parfumurile și cosmeticele sunt niște cadouri excelente, cu condiția să știi dacă preferă aromele dulci, fresh, tari sau florale.

Și obiectele vestimentare sunt o alegere bună pentru cadouri. Însă dacă nu știi măsurile exacte ale persoanei căreia vrei să îi faci cadoul, te poți rezuma doar la o eșarfă elegantă sau la o pălărie chic.

Bijuteriile  vor fi mereu apreciate de reprezentantele sexului frumos, astfel că nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. O pereche de cercei, un inel sau un pandantiv cu o forma deosebită vor fi cu siguranță apreciate.

Mai poți opta și pentru un aranjament floral deosebit, o poșetă, o casetă de bijuterii, o carte, un set pentru manichiură sau orice te gândești că ar aprecia persoana căreia îi faci cadoul.

 

Cadouri pentru bărbați

 

Poți opta pentru un ceas clasic pentru un bărbat care apreciază astfel de obiecte sau pentru un model de smartwatch, daca este pasionat de tehnologie.

Dacă nu-i cunoști foarte bine gusturile vestimentare, îi poti oferi un portofel, pentru că bărbații nu obișnuiesc  să  investească în astfel de accesorii, așa că vor fi încântați să-l schimbe cu unul nou. 

Ai putea opta și pentru un set de bărbierit de calitate,  o cutie elegantă pentru ceasuri, o agendă care să îl ajute în organizarea activităților sau un parfum de firmă.

 

Cadouri pentru copii

 

Cadourile pentru copii sunt mult mai ușor de ales, pentru că aceștia nu se feresc să vorbească deschis despre ceea ce își doresc, despre ce vor să le aducă iepurașul. Cu siguranță că deja au văzut la televizor o păpușă cu rochiță de prințesă sau o mașinută cu telecomandă pe care speră să o primească,  așa că trebuie doar să îi asculți cu atenție.

Dacă însă vrei să îi surprinzi, o poți face alegând o pereche de cercei în formă de inimioară pentru fetițe sau pentru băieței poți alege o brățară pe care poate fi gravat un mesaj de suflet.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.