A sosit momentul în care poți face câteva modificări în casă, fiindcă nu te-ai mai ocupat de ceva vreme de acest aspect. Pe lângă decorațiuni, parcă ar merge schimbată hota bucatarie cu una nouă, dar crezi ca meriți si statie de calcat în locul fierului cel vechi, care a început să dea rateuri. Ți-am pregătit câteva idei de modernizare pentru casa ta.

Schimbare în bucătărie

În orice casă, bucătăria este locul în care se adună toată lumea. Nu contează cât de mare este casa ta, atunci când vin musafiri, prieteni sau rude, la un moment dat, toată lumea se îngrămădește la bucătărie. Așa că, este indicat să ai o bucătărie bine pusă la punct. Schimbarea electrocasnicelor mari este o investiție serioasă, așa că, înainte să te hotărăști, caută cu atenție și alege ce îți place și ce se potrivește în locul celor vechi.

Îți propunem să alegi o hotă încorporabilă, care este mult mai estetică și mai practică față de una clasică. Ai grijă să alegi una cu evacuare în exterior și cu o putere mare, astfel încât, mirosul de mâncare și aburii să iasă ușor din încăpere.

Acum, la modă sunt plitele electrice. Îți poți căuta și tu una pe gustul tău și, neapărat, dacă nu ai încă una, să îți cumperi o mașină de spălat vase, care te ajută să câștigi mult timp și să economisești multă apă curentă.

Schimbare în living

Televizorul ți se pare prea mic sau ai găsit unul cu ramă albă pe care vrei să ți-l prinzi în perete sau poate îți dorești o canapea mai comodă sau mai mare. Poate  vrei un birou nou și un scaun mai comod. Înainte de a le cumpăra, caută oferte pe site-urile de profil sau mergi în magazinele fizice ca să le vezi cum arată în realitate. Unele magazine au transport și montaj gratuit.

Schimbare în dormitor

Îți dorești draperii mai închise la culoare pentru dormitor, jaluzele noi sau poate vrei să îți amenajezi un colț de citit înainte de culcare, alcătuit dintr-un fotoliu comod, o noptieră și o veioză mică. Pentru toate astea, te sfătuim să mergi în magazinele fizice. Important este să ți le achiziționezi asortate cu designul camerei sau poate chiar să apelezi la un specialist în design interior.

Schimbare în baie și în camera de menaj

Dacă ai baia mică și oglinda la fel, ai putea încerca să o înlocuiești cu una mare rotundă sau dreptunghiulară, în funcție de cum ai baia creată. Un astfel de accesoriu oferă senzația de spațiu mare. Încearcă să schimbi și suportul de săpun și de periuțe. Evită-le pe cele din plastic și alege sticla, porțelanul sau ceramica.

Pentru camera de menaj, alege să schimbi stația de călcat cu una mai performantă și masa de călcat cu una mai ușoară. Îți poți alege direct online, fără să fie nevoie să mergi să le vezi. Fii atent la specificațiile privind greutatea și forma, dar și la funcții, și aruncă o privire și la recenzii. Ai putea încerca și un uscător nou de rufe. Dacă ți se pare că cel pe care îl ai acum ocupă prea mult spațiu, caută unul mai îngust, poate vertical, care să te scutească de problema depozitării.

Indiferent de unde ai alege să începi cu reorganizarea electrocasnicelor mari sau mici, cu decoratul casei sau cu ordinea și curățenia, mai înainte de orice fă-ți un plan și pune-l pe hârtie. Alege magazinele din care vrei să cumperi, stabilește-ți bugetul pe care îl ai la dispoziție și asigură-te că ce îți dorești se potrivește cu designul casei tale.

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/

 

30

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.