Pe măsură ce se apropie ziua de naștere sau un eveniment special din viața unei persoane dragi, este adesea dificil să decizi ce tip de cadou să oferi. Deoarece darul va trebui să-i facă plăcere și, mai ales, să i se potrivească, trebuie să faci o alegere înțeleaptă. Într-adevăr, această sarcină nu este atât de ușoară pe cât s-ar putea crede. Scopul este să oferi un cadou original, care să-i amintească persoanei cât de mult înseamnă pentru tine. Iată câteva idei simple, care te-ar putea ajuta să alegi un cadou ideal.

Bărbați

Adesea, întâmpinăm greutăți când vine vorba despre cadourile pe care le putem oferi unui bărbat. Trebuie să cunoști cât de cât gusturile destinatarului, pentru a ști ce îl va face fericit. Dacă îți sunt apropiați sau rude, lucrurile stau mai bine, dar dacă nu, este necesar să le afli gusturile de la alte persoane care îi cunosc mai bine. Pentru a te inspira puțin, iată câteva sugestii de cadouri pentru bărbați. 

Pentru cineva care iubește tehnologia, un cadou din acest univers va fi mereu potrivit. Poți alege oricând un gadget simpatic, dar practic. Azi, găsești o gamă largă de astfel de produse, de la baterii externe mobiup, boxe sau căști wireless, până la incarcatoare wireless de telefon și brățări de fitness. Universul high-tech este vast. Dacă este un bărbat care acordă o atenție deosebită aspectului său, nu vei da niciodată greș cu un parfum deosebit sau cu o trusă pentru îngrijirea bărbii. Prietenul tău este amator de lucruri rafinate? Atunci un vin sau un whisky de bună calitate va fi apreciat, la fel și diferitele kituri pentru acestea. În cele din urmă, poți miza pe articole care au legătură directă cu diferitele activități preferate de acesta. Indiferent că este un moment de relaxare, aventură sau o descoperire culinară, el va aprecia că poate trăi această experiență singur sau cu apropiații lui. Alte idei pot fi: cărțile, un set de grădinărit sau de grătar, accesoriile sportive sau, de ce nu, un curs de gătit, dacă știi ca persoana respectivă este pasionată de acest lucru.

Femei

Să găsești un cadou care să facă o femeie fericită nu este atât de greu. Gestul contează, e adevărat, dar la fel de important este să oferi un cadou care să dovedească faptul că o cunoști și că ai fost atent la ceea ce îi produce bucurie. Iată câteva idei simple, care te-ar putea ajuta să ieși din tiparul clasicelor daruri, precum hainele, gențile sau accesoriile.

Poți opta pentru ceva inedit, de exemplu, un ceai deosebit. Pentru că nu ne tratăm mereu cu un ceai bun, scump, acum este ocazia potrivită pentru un mic răsfăț. Iar dacă sărbătorita va găsi sub ambalaj și o cutie de bomboane de ciocolată artizanală, și mai bine. La fel de potrivite sunt bijuteriile, precum o pereche de cercei din perle naturale, o brățară sau chiar un ceas delicat. Nu vei greși niciodată dacă vei alege cărți, produse cosmetice de calitate, parfumul preferat, poate un bilet la un concert la care își dorea să meargă. Poți alege să-i oferi un abonament la un centru SPA, la masaj sau la un curs de gătit.

Pentru a face o bucurie persoanei iubite, bărbat sau femeie, nimic nu se compară cu un cadou personalizat. Realizat cu grijă și dragoste, acesta reprezintă o dovadă a atașamentului și afecțiunii pe care le avem pentru respectiva persoană. Îl poți crea chiar tu sau poți adăuga o notă personală, de exemplu, o gravură, unui obiect cumpărat. Și nu uita, important este să alegi și să oferi acel cadou cu inima.

 

Sursa foto: Shutterstock

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.