Duminică, 16 iunie 2019, la ora 10.35, Poliția orașului Broșteni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, în noaptea de 15/16.06.2019, o persoană necunoscută a distrus geamul unui autoturism parcat la o cabană din zonă şi a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 15/16.06.2019, un bărbat necunoscut a fost la pensiunea administrată de o localnică de 36 de ani şi a consumat băuturi alcoolice, iar tinerii care se aflau la cabana i-au dat de băut şi de mâncat, după care, bărbatul a plecat.

Ulterior, în dimineaţa zilei de 16.06.2019, tinerii au constatat faptul că a fost spart geamul unui autoturism parcat și au fost sustrase mai multe sticle cu băuturi alcoolice, prejudiciul fiind de aproximativ 1.200 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorului furtului şi a distrugerii  autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani din judeţul Iaşi, care figura ca fiind urmărit, având de executat 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, mandat emis de Judecătoria Giurgiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi ”distrugere”, bărbatul de 53 de ani fiind reținut de polițiști, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.