Președintele Organizației Municipale a PNL Suceava, primarul Ion Lungu, se declară mulțumit de scorul pe care PNL l-a obținut în municipiu. Acesta a subliniat că înainte de depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis, Organizația Municipală a PNL Suceava a strâns 13 000 de semnături, iar după primul tur al alegerilor, în municipiu au fost 16 000 de suceveni care au votat cu Iohannis.

„Sunt mulțumit de rezultatul obținut în municipiul Suceava. Am luat mai mult cu 5000 de voturi față de alegerile europarlamentare. N-am pierdut nicio secție în municipiul Suceava. Am luat cât PSD și USR la un loc”, a declarat președintele OM PNL Suceava, Ion Lungu.

Acesta a adăugat că îi felicită pe colegii săi din județ care au reușit să obțină scoruri bune pentru candidatul PNL-ului la prezidențiale.

„Îi felicit pe toți colegii mei din teritoriu, care au obținut rezultate remarcabile, dar trebuie să fim cinstiți și să recunoaștem că una este să gestionezi o comună cu două – trei mii de locuitori și alta e să gestionezi un municipiu cu 100 000”, a adăugat Ion Lungu.

De altfel, președintele OM PNL Suceava a subliniat că munca încă nu s-a încheiat întrucât urmează și turul al doilea.

„Sunt foarte mulțumit de rezultate, am  făcut o campanie foarte bună în municpiul Suceava. Am muncit foarte mult și vom munci în continuare pentru a scoate un scor foarte bun și la alegerile din turul doi”, a conchis Ion Lungu.

Klaus Iohannis a câştigat primul tur al alegerilor în toate municipiile şi oraşele din judeţ, cu excepţia municipiului Fălticeni.

Reamintim că rezultate finale în judeţul Suceava, după numărarea voturilor din cele 559 de secţii de votare Klaus Iohannis a obținut 39,33%, Viorica Dăncilă – 24,93%, Dan Barna- 10,74% și Mircea Diaconu- 10,00%. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.