Președintele Organizației Municipale a PNL Suceava, primarul Ion Lungu, îi îndeamnă pe suceveni să iasă la vot și să îi dea girul de încredere candidatului Klaus Iohanis. În campania pentru turul al doilea, primarul Sucevei, a luat din nou orașul la pas și a stat de vorbă cu sucevenii, prezentându-le argumente solide despre candidatul  Iohannis.

„Să mergem la vot! Am câştigat acest drept, prin urmare toată lumea trebuie să voteze. Îi îndemn pe toţi sucevenii să iasă la vot şi să  voteze pentru normalitate în această ţară. Klaus Iohannis este garanția scoaterii Moldovei din izolare, garanția construcției de autostrăzi și apărătorul românilor care lucrează în străinătate”, a declarat președintele OM PNL Suceava, Ion Lungu.

Acesta le-a reamintit sucevenilor cât este de mare puterea votului și cât de mult contează ca oamenii să se folosească de această putere. De altfel, edilul Ion Lungu a subliniat că în România trebuie ca normalitatea să își intre în drepturi.

„Votul nostru, al tuturor este cel care poate face diferența, este modul nostru, al cetățenilor, de a ne alege conducătorul. Mergeți la vot, pentru o țară democratică, europeană şi pentru ca România noastră să fie o Românie normală”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.