Luni, 18 iulie 2022, concomitent cu desfășurarea lucrărilor din cadrul proiectelor Municipiu Verde – Mobilitate urbană durabilă și Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură a Municipiului Vatra Dornei, vor debuta lucrările pentru proiectul Înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale în Vatra Dornei.
„Așa cum am mai precizat, acest proiect este o reușită în direcția dezvoltării infrastructurii municipiului și este o prioritate, luând în calcul finalizarea lucrărilor la magistrala de gaz Pojorâta – Vatra Dornei.
Valoarea contractului de execuție este de 5,555,025.90 lei, lucrările fiind executate de NOVA POWER & GAS SRL.
În cadrul proiectului Municipiu Verde, pe strada Republicii, vor fi executate următoarele lucrări: toate cablurile de pe stâlpii existenți vor fi comasate într-o rețea subterană și se va reface în întregime infrastructura rutieră, respectiv asfaltarea străzii și refacerea pavajului.
În zona Cazinoului, în scopul încurajării deplasărilor active, pentru creșterea gradului de utilizare a spațiilor publice și asigurarea condițiilor de siguranță pentru deplasarea pietonală și cu bicicleta, se vor reface pavajul, rețeaua de iluminat public și vor fi create piste de bicicletă.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în realizarea acestor proiecte și în același timp, vă asigurăm că la finalizarea lucrărilor, atât dornenii, cât și turiștii vor beneficia de infrastructură utilitară și rutieră moderne!”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.