Ilie Boncheș, alături de echipa saDe altfel, PNL a fost și primul partid din Vatra Dornei care a depus la Biroul Electoral de Circumscripție dosarele candidaților pentru alegerile locale din 5 iunie.

La depunerea candidaturilor au fost prezenţi şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, deputatul Dumitru Pardău, precum şi toți candidaţii la funcția de consilier local.

„Experiența celor cu state vechi de plată în politică, se împletește cu tinerețea și entuziasmul celor care ni s-au alăturat recent, astfel încât, echipa de consilieri pe care o propun dornenilor pentru Consiliul Local este formată din: Ilie Boncheş, Doru Bighiu, Marius Rîpan, Vasile Chiruţă, Daniela Vasiluţ, Dumitru Candrea, Cristian Rusu, Dorin Grohinschi, Mariana Obreja, Corneliu Scripcaru, Costel Ungureanu, Raul Alexievici, Octavian Rezuş, Cristina Popescu, Grigore Pindelea, Mihaela Nemeş, Vasile Viorel Pop, Gabriel Moroşan, Mihaela Filip, Doruț Robu, Paul Boncheş şi Cătălin Țarcă.

„Am mare încredere în echipa mea și consider că, toate realizările de până acum, precum și proiectele ambițioase de viitor mă îndreptățesc să le cer dornenilor să fie și de data aceasta alături de mine. Trebuie să le mulțumesc oamenilor, pentru că îi simt aproape, precum și Partidului Național Liberal pentru susținere”, a declarat primarul Boncheș.

Președintele Gheorghe Flutur, la rândul său candidat pe lista de consilieri județeni, a transmis felicitări echipei de la Vatra Dornei.

Echipa PNL Vatra Dornei„Sunt şi eu alături astăzi de primarul Ilie Boncheş, de viitorul primar, îl susţin, are nevoie Dorna de susţinere, are nevoie Dorna de gaz metan şi vom trece garantat Mestecănişul cu gazul metan spre Vatra Dornei. Va trebui să modernizăm Cazinoul de la Vatra Dornei. Ilie Boncheş şi zona Vatra Dornei are nevoie de multe investiţii. Am venit să dau semnalul de solidaritate cu Țara Dornelor, să continuăm marile proiecte începute de primarul în funcţie şi de mine şi sunt convins că cetăţenii vor veni la vot şi vor vota echipa Partidului Naţional Liberal. Vreau să-i mulţumesc lui Ilie Boncheş pentru faptul că şi-a depus din nou candidatura, s
unt alături de el şi prezenţa mea astăzi aici este o garanţie fermă că în viitorul mandat îi voi ajuta pe Ilie Boncheş şi pe dorneni să facă staţiunea Dornelor aşa cum merită să fie”, a transmis Gheorghe Flutur.

La rândul său, deputatul Dumitru Pardău le-a urat mult succes candidaților la funcția de consilier local și primarului Boncheș.

„Sunt încântat că echipa PNL Vatra Dornei este o echipă întinerită, împrospătată, o echipă în care se îmbină experienţa cu viitoarea experienţă a celor care s-au implicat, mai nou, în politică. Acest lucru trebuie să dea încredere dornenilor, că nouă ne pasă de viitorul municipiului Vatra Dornei. Încă o dată vreau să le mulţumesc tuturor, că fac parte din această echipă, o echipă valoroasă, o echipă cu oameni din toate domeniile de activitate, cu vârste diferite, o echipă pe care, cred eu, dornenii şi-o doresc. Nu întâmplător astăzi este aici şi preşedintele Gheorghe Flutur, care, prin prezenţa alături de noi, demonstrează că doreşte să participe alături de echipa noastră la dezvoltarea, în continuare, a municipiului Vatra Dornei. Mult succes echipei liberale”, a conchis Dumitru Pardău.

2 Responses

  1. Alexandra

    Limba română moşule, bat-o vina, frumos răsună-n Bucovina, cu un singur ,,i” și fără virgule :))

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.