Ilie Boncheș, primarul municipiului Vatra Dornei, cel care este și candidatul Partidului Național Liberal pentru un nou mandat de primar, este de părere că există șanse reale să fie adus gazul la Vatra Dornei, iar acesta a și argumentat motivele care îl fac să creadă asta.

flutur bonches„Într-adevăr, eu am fost omul care a stat de multe ori în umbră și nu mi-a plăcut «frontul de linia întâi». Când am acceptat propunerea președintelui Gheorghe Flutur, am fost convins că, un vis de-al meu poate deveni realitate. Am convingerea că nu degeaba Gheorghe Flutur este persoana reprezentativă pentru Suceava și sunt sigur că el mă va ajuta să aducem gazul la Vatra Dornei. Așa cum știți, când am venit la primărie, lucram cu stocuri de azi pe mâine. În afară de datoriile enorme care erau, nu aveam ca rezervă nici măcar o mașină de rumeguș. Trebuie să ne axăm urgent pe un proiect de reabilitare și să aducem două cazane noi, pentru că cele vechi și-au făcut treaba până acum. Vreau neapărat să continuăm aceste proiecte pentru centrala noastră pe rumeguș și avem șansa să aprovizionăm cu tocătură, pentru că stăm într-o zonă care ne permite acest lucru. Știu că, Gheorghe Flutur are puterea de a ne ajuta și de asta mi-a reînviat încrederea în acest proiect, pentru că, altfel, eu nu îndrăzneam să vin cu această promisiune în fața oamenilor”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Gheorghe Flutur, alături de primarul  Ilie Boncheș

Președintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur a declarat că, are impresia că județul Suceava este un județ necondus, motiv pentru care își dorește să revină la Consiliul Județean Suceava pentru a putea veni în sprijinul municipiului Vatra Dornei și a celorlalte localități.

„Îmi doresc să revin, să continui ce am lăsat în 2012 și ce nu au mai continuat cei care au câștigat alegerile. Am mare încredere în primarul Ilie Boncheș. Mă suflic și aducem gazul la Vatra Dornei. Iarna asta primarul a stat în trei schimburi să suprevegheze căldura dornenilor. Vă pot spune clar că, am discutat și cu premierul Cioloș și cu vicepremierul Borc și vom trece muntele și vom aduce gazul aici. Trebuie să le fie rușine celor din PSD pentru că, guvernează de patru ani, și la nivel de județ și la nivel național, că n-au făcut nimic, după ce am plecat eu. Am nevoie de Ilie Boncheș pentru a moderniza municipiul Vatra Dornei și sunt convins că vom face treabă bună împreună”, a declarat Gheorghe Flutur.

În încheiere, edilul din Vatra Dornei a declarat că, în mandatul său s-au atras fonduri nerambursabile în valoare de peste 700 de miliarde de lei vechi, iar în perioada următoare le va comunica dornenilor cum a găsit Primăria Vatra Dornei, ce a realizat în acest mandat, precum și planurile de viitor.

5 Responses

 1. Fata_popii_care_napi_sapa..

  Văzându-l,nu cu mult timp in urmă,pe domnul Flutur la Falticeni,lansând un popă,dupa ce rataseu, la mustaţă,lansarea unui drac (in sensul ca era cât pe ce sa-l lanseze si pe Balan,numai ca partidul aflaseu neşte chestii despre care nubilele vorbesc doar in şoapta…)mi-am dat seama că omul nu are leac,aşa va fi în veci,eventual până când se va schimba dramatic ordinul de zi pe unitatea de kliupari in rezervă dar nu în retragere…
  Adecă histrionic,mitoman,bombastic,găunos,sociopat,complexat…
  Că cum altfel să fie,din moment ce dumnealui iese pe piaţă, si acum ca si in 2008 sau 2012,cu aceleaşi promisiuni jenant+ofensatoare,cu imaginea unui mare hatârgiu care cunoaşte reţete infailibile “..de adus” (chiar asa,de adus ce? Ca si daca i-ai pârli la foc mic pe pedelisti,tot nu ar putea face o lista serioasa cu aducerile lui Flutur.. Poate doar cu ducerile pe la Austria sau Germania,nu neaparat la CDU…)
  Pentru ca el pozeaza intr-un fel de fata popii,pentru cine nu stie, este vorba despre fata popii care napi sapa şi printre gard tot napi îţi da…
  Că era policalificată si harnică,dădea la tăt omu’ , ezact ca Flutur !
  Pentru ca el ne pregateste pentru revenirea la un context asemanator cu acela pe care l-a creat impreuna cu mafiotii sai din PDL,aripa care momentan se ascunde sub fustele madamei Gorghiu,un fel de surogat de Nuti !
  Cand o aducea pe numita Nuti,ea arata poprului cracii sai testoteronici,adică, dacă sunteţi cuminţi si păpaţi tot,nu se stie niciodata,iar el ieşea pe posturile sale favorite,increţea fruntea,isi lasa ochelarii pe nas si spunea adevărul,pe şleau: „…totul este aranjat,am vorbit cu cine trebuie,numa’ sa terminăm cu ţânţarii pesedişti care ne cam deranjeaza şi vă facem şosele,va băgăm gaz,distracţie cât încape,toate ale praznicului ! Că nici nu se poate altfel,n-aţi vazut-o pe Nuţi,credeti voi ca Boc o poate refuza??”
  Că care drumuri?
  Poate celebrul drum Panaci-Bilbor ,care scurteaza distanta intre Bucovina si Ardeal cu 100 km. (lineari,desigur..) ,inaugurat de dumnealui in sensul tăierii panglicii de cca 3,14 ori,poticnit insă undeva la hotarul cu autonomia bozgoreasca,la numai 12 km. de victoria finala? Sau,poate,era altceva,un drum de acces la apele minerale pazite de clanul Pardau&Pisdelli &MRU si tot neamul lor cel neadormit si acoperit?
  Sau ,poate,nu drumuri ci căi ferate,gări… Ca era cât pe ce să taie panglica la ruinele desăvârşite al gării Iţcani iar din şinele de cale ferată pe relaţia Suceava-Putna sa facă dumnealui un monument al reformei PDL,o statuie a domnului Măgureanu ,tartorul lor secret de serviciu,asa cum s-a facut o coroana de oţel din tunurile capturate la Plevna… Pentru cine nu stie,şinele de cale ferata pe distanţa Radauţi-Putna si Gura Putnei-Nisipitu fusesera facute fie la Resicza,fie la uzinele Krupp,din Germania,era o ruşine pentru Bucovina,nu-i aşa,sa circule cu trenul,hai să aducem mocăniţa lui Hocevar,mare investitor austriac…
  Poate latura spirituala,aducerea luminii de la Ierusalim de catre măreţul presedinte al Comitetului Judetean de partid al PDL Suceava,astăzi si mâine,impartirea ei,fără de care nu invie nimic,deoarece si Hristos primise sarcini de partid… Ce conteaza că dumnealui,domnul Ghiţă, comitea ,impărţind ca laic lumina,păcatul simoniei,ce conta dacă dumnealui nu ştia iar vulgul primea? Pentru cine nu ştie,simonia este un păcat de moarte si consta in indeplinirea de catre un mirean a unor oficii rezervate exclusiv clerului… O fi,cumva,domnul Ghita,si preot in rezerva ?
  Iata:
  http://prntscr.com/arnzb5
  …ceea ce reprezintă nu numai o blasfemie ci si o sfidare a bunului simt si a inteligenţei credinciosilor!
  Cât priveste contributia sa la aducerea gazului la Vatra Dornei,pentru care se va „suflica” (varianta pentru aducerea cu „raniţa”),nu va faceti iluzii ,domnu’ Bonches,o sa va aduca gazul tot cu raniţa !
  Că cum a oprit el sa vina gazul la Vatra Dornei,printr-un sofisticat mecanism mafiot pus la cale de PDL impreună cu PETROMSERVICE,a lui Liviu Luca,la solicitarea expresa a domnului Flutur , care era incurcat la imagine de unele succesuri mârzesti,văd ca nu va interesează,ceea este si normal la slugi ! Situatia este oarecum asemanatoare cu situatia Romaniei de dupa razboi,când,ca urmare a unui an secetos dar si a trimiterii in URSS a producţiei agricole cu titlu de despăgubiri de război,tara a fost cuprinsa de o foamete ingrozitoare… Iar presa prezenta ,cu recunostinţă,ajutorul URSS pentru cei infometaţi,constând in câteva vagoane de porumb!
  Vă meritaţi soarta,domnu’ Bonches,domnu’ Mihaită Negură,că dacă nu aţi aflat pâna acum de ce nu aveţi gaz,respectiv de ce nu v-a platit guvernul pedelist pârtia de schi,nici nu o sa mai aflaţi vreodată !
  Iar propaganda domnului Flutur,făcută dupa manualul de mancat kkt al PDL,nu se poate face dacă nu există şi target-ul,adica ţinta,adică fraierii care să caşte gura,să pună botul ,cum s-ar zice… Este adevarat,ca unii pe bani,cât săşi faca şi ei neşte case,mai mari,acolo…
  Trei intrebari cuviincioase pentru domnul navetist de partid Bonches:
  1. Stiti, cumva,de ce nu v-a bagat gazul in Vatra Dornei in mandatul sau din 2008-2012?
  2. Dar de ce nu a finalizat soseaua de centura a Sucevei,pe care,dealtfel,nici nu au inceput-o ei?
  3. Unde a pus – daca i-a pus – cei 700 miliarde de lei vechi,fonduri nerambursabile??
  Sau poate i-a dus mai la apus,pe polita sus,ca au fost si,iaca,nu-s…

  Raspunzand macar la aceste trei intrebari,veti afla,cu oarecare aproximatie,si mandatul in care domnul Flutur va binevoi sa va aduca si restul de gaz ,cu raniţa,”suflicat”…

  Răspunde
 2. alex stan

  Flutur a fost un om care a sprijinit mult Vatra Dornei, sa ne amintim ca el a finalizat DN 17 care era numai santiere.

  Răspunde
  • Fata_popii_care_napi_sapa..

   E valabil si pentru tine,mai stan,afla ca DN 17 se chema asa pentru ca se lucra la el de 17 ani… Daca nu il terminau atunci,se termina singur,dar oricum nu Flutur l-a terminat ci Ministerul Transporturilor! Flutur i-a lasat pe dorneni sa se incalzeasca in jderii bunditelor lor fudule dar si cu gazele de la basinile pedelistilor fruntasi…A facut mult ce? Ca daca iese iar pedeleul lui deghizat,o sa-ti explice el mai bine ce si cum face,poti sa-ti pregatesti bundita. Numai ca nu iese.

   Răspunde
 3. gogutza

  Este unul mai sus care mananca kkt, a scris 2 pagini, hai sa fim seriosi, e doar un postac pesedist. Nu-l poti invinui pe Flutur pentru ca PSD nu a facut nimic in judetul Suceava timp de 4 ani. Flutur a inceput centura si Partia de Ski, PSD de ce nu le-a finalizat ?

  Răspunde
  • Fata_popii_care_napi_sapa..

   Ar trebui sa ai un IQ nu prea mare,putin peste 80,ca sa intelegi ca:
   Nu Flutur a inceput centura,nici nu avea cum,pentru ca soseaua de centura este un obiectiv care s-a aflat in executarea CNADR,adica a Ministerului Transporturilor,pana la urma. Un pic de cultura institutionala nu-ti strica,Flutur de aia este un papagal,pentru ca mergea pe centura si se poza cu casca pe cap si cu fruntea incretita ca sa creada prostii ca el este seful… Poate nu ai aflat pana acuma ca ,in vremea mandatului sau,urma sa dea centura in folosinta in martie 2012… Ce era atunci? Mai era un pic pana la alegerile locale…
   Ultima parte a soselei de centura nu poate fi executata pentru ca s-a stabilit ca sunt cel putin doua portiuni (poduri,alte…) construite pe teren nesigur,numa’ bun de alunecari… Dupa ce Flutur & Comp.au lasat si zidul mortii,cel mai bine si mai bine e sa construiasca cine se pricepe,adica specialistii,nu politrucii pedelisti.
   Apoi,partia de ski de la Campulung – cum putea sa o termine PSD,sau ministri ai PSd,cand finantarea executiei s-a sistat inca de pe vremea lui Boc,constructorii nu erau platiti,subcontractorii la fel… Primaria din Campulung are pe rol vreo 8 procese intentate de executanti,daca nu stii,boulene,afla ca legea interzice subventionarea de catre guvern a unor investitii aflate in litigii,in procese pe rol.
   Intr-o pauza de pupat in partea din spate a *urului lui Flutur,mai pune-te la punct cu detaliile.
   Altfel,vei mai avea surprize,sa nu crezi ca toata lumea a uitat.

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.