Ilie Boncheș va depune joi, 23 iunie, jurământul pentru un nou mandat de primar. În urma alegerilor locale din 5 iunie 2016, Boncheș a obţinut 3308 voturi, ceea ce reprezintă un procent de 44, 07% din numărul de voturi valabil exprimate.

Ilie Boncheș, candidat PNL la Primăria Vatra Dornei„ Ne aflăm la un sfârșit de mandat și la începutul altuia nou. Suntem pregătiți, împreună cu Consiliul Local, dar și cu cel care va fi viceprimar, să punem în practică, punct cu punct, toate angajamentele pe care ni le-am luat față de dorneni. Pentru funcția de viceprimar este propus Marius Ripan, însă consilierii sunt cei care vor decide atunci când vor vota”, a declarat pentru SuceavaLive, Ilie Boncheș, primarul municipiului Vatra Dornei.

Ședința de joi va avea pe ordinea de zi  alegerea comisiei de validare, validarea mandatelor consilierilor aleşi, depunerea jurământului de către consilierii a căror mandate au fost validate, alegerea preşedintelui de şedinţă a Consiliului Local, depunerea jurământului de către primar,  alegerea viceprimarului, dar și aprobarea numărului şi componenţei comisiilor de specialitate pe diferite domenii.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.