Personajul de astăzi propus la rubrica CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, este omul de administrație care a demonstrat că votează pentru suceveni.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, cu funcție mare în Partidul Național Liberal și unul dintre puținii care nu au trădat acest partid istoric, Ilie Niță, a dovedit că pentru el este mai presus administrația, decât politica. La ședința în care s-a propus rectificarea bugetului Consiliului Județean Suceava, Ilie Niță a ales să voteze cu sufletul și experiența, nu conform cerințelor de partid, astfel că acesta a votat proiectul de buget propus prin care o parte din primăriile PNL și PDL din județul Suceava au beneficiat de fabuloasa sumă de 0 lei.

În ciuda faptului că toți consilierii județeni ai opoziției s-au ridicat de la masă și au părăsit ședința, Ilie Niță a votat „pentru” rectificarea bugetară propusă de majoritate, fapt ce ne-a determinat să îl nominalizăm la această rubrică.

Pentru activitatea politică a lui Ilie Niță, sau pentru lipsa de implicare în politică a lui Ilie Niță în contextul actual, îl nominalizăm drept CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, pe vicepreședintele PNL al Consiliului Județean, care nu a ținut cont de interesele partidului din care face parte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.