Astăzi ar fi trebuit să fie petrecere la Dioşti, localitatea în care familia Luizei Melencu, fata dispărută în 14 aprilie 2019, aşteaptă încă să ştie cu certitudine ce s-a întâmplat cu tânăra.

Astăzi, Luiza Mihaela Melencu ar fi împlinit 19 ani, iar mama şi bunicul fetei sunt în cumpănă. Nu ştiu dacă să-i ureze „La mulţi ani!“, aşa cum ar fi fost firesc, sau să aprindă o lumânare în amintirea ei, pentru că lucrurile sunt în continuare neclare.

„I-am făcut ce-şi dorea ea în fiecare an. Dorinţa ei cea mai mare a fost petrecerea de majorat. În fiecare an îşi dorea o mică petrecere, ceea ce vom face. Ceea ce şi-a dorit îi vom face. Sperăm ca urările să ajungă. Şi o aşteptăm. Ea ştie că o iubim. Îi urăm un simplu «La mulţi ani!»“, a spus mama fetei, Monica Melencu.

Şi colegii de clasă ai tinerei, aflaţi acum în ultimul an la un liceu tehnologic din Craiova, trăiesc momente grele. Ei au împodobit sala de clasă cu fotografiile colegei lor, iar câţiva au venit şi la Dioşti, să fie alături de familia colegei lor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.