Un clip filmat și postat pe internat a stârnit sute de reacții. O fată de 15 ani, care este și însărcinată, este victima soțului său care ascultă muzică și o supune la tot felul de umilințe.Imagini cu puternic impact emoțional!

https://youtu.be/pcsQpCmZJeE

18 Responses

 1. Camelia

  Cum se poate asa ceva la timpurile astea si nimeni nu face nimic ? Doamne de strigat la cer ! Nu pot sa cred rog aitorutatile sa ea masuri e foarte grav Si nu se face nimic , bn ca ea masuri si fugareste batranele ce vand flori , va rog sa anuntati autoritatile!

  Răspunde
  • Gabriela

   Nu pot să cred 🤨🤨🤨🤨 strigător la cer …mama are timp să filmeze și nu chiamă poliția!!!! Doamne…..Poliția hello…👹👹👹👹

   Răspunde
 2. Ilie

  Nu e posibil așa ceva… Nu se poate… Nu pot să cred… Ăsta nu e om… E un monstru… Cum de ține Dumnezeu asemenea creaturi în viață? Nu merită să trăiască asemenea specimene, asemenea lighioane! Aloooo…. Autoritățile! Ce faceți? Treziți-vă!

  Răspunde
 3. Micu

  Ok, dar nimeni nu face nimic, autoritațile din comuna sau satul acela nu au fost sesizati de nimeni? Ok, e prea frageda pt un copil sa fie gravida, este însăși ea un copil dar cum sa dai in așa hal in ea. Voinicule !!! chiar daca te-a suparat nu o căsăpesti așa, ce zici dacă aș da ochi cu tine ai mai fi la fel de dur? Cocoșei dinaștia ca tine sunt la tot pasul…..

  Răspunde
 4. Silviu

  Cine este acest animal împuțit? Politia doarme? Imediat arestarea lui. Fata luată de protectia copilului și oferit consiliere urgenta. Ăla sa stea vreo 15 ani în închisoare și să fie bătut cu biciul. Aia numai mama nu se numește, futu-i capul ăla de doi bani. Ratardati.

  Răspunde
 5. Silviu

  Cei care sunt din localitate sa cheme politia și să se ducă peste el. Cu biciul sa fie bătut, retardatul!

  Răspunde
 6. Tania

  Asa ceva este sport national in Moldova! Sa fie verificat cazul.De ce mama asista,filmeaza,si nu suna la politie???

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.