Zeci de cetățeni moldoveni cu steaguri ale României, Republicii Moldova și UE i-au întâmpinat joi în Vama Leușeni pe românii care duc tonele de echipamente medicale donate de guvern autorităților sanitare moldovene.

Imaginile au fost postate de fostul premier Maia Sandu pe contul acesteia de socializare:

Amintim că un convoi de 20 de camioane cu echipamente sanitare oferite de România Republicii Moldova pentru sprijinirea în lupta împotriva epidemiei de COVID-19 a plecat miercuri din Piaţa Victoriei, în prezenţa premierului Ludovic Orban.

În exclusivitate pentru PSnews.ro, premierul României, Ludovic Orban, a declarat că e „un gest firesc de solidaritate cu frații noștri de peste Prut”, iar Republica Moldova are nevoie de această susținere din partea României.

„E un gest firesc de solidaritate cu frații noștri de peste Prut. Este o acțiune umanitară adresată cetățenilor Republicii Moldova, care au nevoie de această susținere din partea noastră. După ce am reușit să stabilizăm situația de la noi, trebuie să ne arătăm solidaritatea față de Republica Moldova”, a declarat premierul Ludovic Orban pentru PSNEWS.RO

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.