Imagini cu un puternic impact emoțional au fost postate în spațiul public pentru a înțelege gravitatea vremurilor pe care le trăim. La Plopeni, orașul Salcea, lângă Suceava mai exact, o familie a ieșit la poartă, fiecare membru purtând mască, pentru a putea vedea când trece mașina care le ducea persoana dragă spre cimitir.

Întrucât avea coronavirus, familia n-a putut merge, nici măcar în formulă restrânsă, la cimitir!

 

 

„În județul Suceava oamenii își plâng morții. În satul Plopeni, familia lui C. H. are voie doar să privească din poartă cum tatăl lor trece fără însufleţire cu mașina de la pompe funebre prin fața casei.
A fost adus de la Spitalul Județean din Suceava până la cimitirul din sat unde a fost îngropat. Trecând prin fața casei, soția îl jeleste pe cel cu care și-a împărtit bucuriile și  necazurile în viață. Era un om respectat în sat, dar și de către oamenii comunității penticostale din care făcea parte. A fost infectat cu virusul COVID 19. Dotarea necorespunzătoare și lipsa personalului din spital au dus la situașii tot mai grele pentru suceveni”, a fost mesajul pe care l-a transmis persoana care a postat videoclipul. 

STAȚI ACASĂ!  

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.