Nici ei ca alții, nici alții ca ei!

La Dorna Candrenilor, proiectele administrative trec la un nivel superior, iar primarul Dănuț Candrea anunță o investiție unică, de amploare și de interes nu doar local: Construire Complex Stațiune Balneară.

Prin acest proiect se dorește înființarea unei zone balneoclimaterice, prin realizarea de tratamente cu borcut. În acest sens, complexul va cuprinde zone de piscină și plajă, zone cu saune  și tratamente, vestiare și grupuri sanitare, precum și spații tehnice.

„Vom avea inclusiv piscine pentru persoanele cu dizabilități, iar acoperișul, de tip terasă, va fi utilizat pe timp de vară ca zonă de plajă. Proiectul este spectaculos, așa cum ne-am dorit, iar promisiunea de a readuce Dorna Candrenilor în top se ține până la capăt.  Anul acesta vom da start lucrărilor și aduc mulțumiri tuturor celor care au contribuit la acest proiect, la această dorință a mea”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor.

Proiectul se va realiza cu bani de la bugetul local al comunei, în  această perioadă o echipă complexă lucrând la partea de proiectare a acestuia. 

Primarul Dănuț Candrea a mai declarat că repunerea comunei Dorna Candrenilor în topul stațiunilor este o promisiune pe care o face istoriei și locuitorilor comunei sale, chiar dacă amploarea proiectului presupune multe resurse financiare, muncă și uneori piedici.

„În anul 1898, Dorna Candrenilor a fost declarată stațiune balneoclimaterică de rangul II în Europa, iar de-a lungul timpului a reprezentat o atracție pentru toți cei care au înțeles beneficiile acestei zone în care ne aflăm și noi astăzi. Istoria ne arată că  Dorna Candrenilor era preferată inclusiv de evrei și nemți, care veneau frecvent pentru a se trata aici”, a conchis edilul de la Dorna Candrenilor. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.