Urmare a primelor dezvăluiri ale redacției Ziarului Ducatul Bukowina din ancheta jurnalistică derulată public începând cu 25.01.2021 în județul Suceava, apar și primele reacții:

Ion Drăgușanul deschide un alt proces în instanțele civile sucevene față de 6 pârâți simultan: 2 persoane fizice și 4 entități juridice:

vezi Click AICI! Portalul instanțelor de judecată Dosar 972/314/2021 – Drăgușanul reclamant

proces Dragusanul mincinos

Proces deschis de mincinosul Ion Drăgușanul

Reamintim că pe rol mai sunt și alte procese de răspundere civilă delictuală prin insultă și calomnie:

Separat, arătăm că începând cu anul 2013, Ion Drăgușanul a proferat public pe site-ul www.dragusanul.ro o serie de injurii și calomnii la adresa membrilor familiei Beldiman, iar începând cu 11.01.2016 a depus mai multe sesizări și plângeri penale împotriva familiei Beldiman la următoare instituții publice și organe penale: Direcția Națională Anticorupție, Parchetul Judecătoriei Suceava, Agenția Națională de Integritate, plenul Consiliului Județean Suceava și executivul CJ Suceava, concomitent cu practicarea unui șantaj mediatic concertat de mai mulți denunțători al căror slugă și colaborator este sau a fost (bineînțeles, fără carte de muncă): Monitorul de Suceava, Crai Nou și Obiectiv.

Ziarul Ducatul Bukowina vă informează:

Nu suntem NEst TV Channel Suceava și nu suntem SuceavaLIVE (vă rugăm nu ne confundați!), iar site-ul www.suceavalive.ro este pentru noi doar o platformă de depozitare temporară a materialelor agenției noastre de presă.

Suntem “Ziarul Ducatu’ Bukowina” o marcă a unei societăți cu patronaj privat (100% Tiberiu George Beldiman), avem un colectiv distinct, ce își propune să vină în fața cititorilor cu o diversitate de subiecte:

 1. anchete jurnalistice ce descoperă infractorii zilelor noastre (politică, justiție, păduri, mediu, medicină, învățământ, administrație, afaceri, contrabandă etc;
 2. recuperări de memorie bucovineană;
 3. descoperirea contrafacerilor culturii naționale;
 4. materiale de inspirație colectivă despre impostura din actualitatea curentă a județului Suceava (în toate domeniile de activitate).

Ne găsiți aici: http:/ducatulbukowina.ro și preluați la https://suceavalive.ro/ziarul-ducatul-bukowina/

sau pe pagina site-ului în MENIUL principal ori în partea dreaptă sub ”Caută” (pe Desktop).

Pe telefoane, suntem imediat după Politic și Administrație. Click pe foto!

Avem și pagină de Faceebok, care momentan a fost blocată de către clanul mafiot.

Nu scriem pe bani și nu scriem la comandă, nu scriem în campanii electorale și nu scriem în timpul serviciului nostru curent, ci doar când avem timp liber, pentru relaxare și înfăptuire de artă și creație, urmare a unor investigații jurnalistice ce au o bază factuală certă și reală. Nu scriem din bârfe!

Contact: E-mail: ducatulbukowina@gmail.com
Telefon redacție: 0750.838.231 (pentru informații sau materiale de presă)
Telefon: Tiberiu-George Beldiman: 0745.575.407 (nu deranjați inutil pentru probleme de publicistică, politică editorială sau contractare!)

Pentru cei care cred că suntem niște impostori mediatici Click AICI!, pigmei ne-jurnalişti care se nutresc cu banii altora, şmecheri vag alfabetizaţi în pseudo-studii superioare, slugoi nepricopsiți, ratați ai Sucevei ori pleava submediocrităţii sucevene, și vor să pună mâna pe bardă, deranjați fiind, de ceea ce apare pe un amărât de site pe care nu-l citește nimeni Click AICI!, vă informăm:

 • Ducatul Bukowina (departament distict, cu personalitate juridică, al ziarului SuceavaLIVE) invită toate persoanele care apar în materialele noastre de investigații să trimită un drept la replică ori puncte de vedere la sediul redacției sau pe adresa de mail ducatulbukowina@gmail.com în cazul în care consideră că anumite aspecte referitoare la domniile lor nu sunt adevărate ori conforme cu realitatea.
 • Pentru încurajarea și stimularea schimbului de opinii cu persoanele supuse investigațiilor noastre jurnalistice, vă anunțăm pe această cale că, dacă considerați necesar a avea un drept la replică transmis live, ne-am rezervat și spațiu de emisie la un post regional de televiziune, în zilele de luni și joi în intervalul orar 20,00-21,30. În cadrul acestor emisiuni dedicate anchetelor noastre va participa, pe lângă moderator, și un reporter al Ziarul Ducatul Bukowina.
 • Telefon contact ZDB pentru programări în emisiuni: +40750.838.231

Atunci când vă apucă mila ori lehamitea, amintiți-vă, vă rugăm frumos, de  politically correct și atacurile suburbane la adresa unor doamne, domni, ierarhi bisericești, instituții, simboluri naționale – Click AICI!. O listă ce se va actualiza pe parcursul investigațiilor noastre!

→ Reamintim că articolele din rubrica ”Bukowina lui Invers” a Ziarul Dukatul Bukowina nu se adresează tuturor inculților și impostorilor, drept urmare vă invităm să părăsiți site-ul imediat ce începeți să constatați că sunteți manipulați ori vă izbiți frontal de un material prea minor pentru Dvs. Vă recomandăm să nu vă stricați calitatea vieții cu noi!

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

lista autori Bukowina lui Invers

siglă autori Bukowina lui Invers

3 Responses

 1. DEFAIMAT V.I.

  OMUL E OBSEDAT DE RĂZBOAIE ȘI PROCESE. E UN IMPOSTOR DE CLASĂ. S-A JUDECAT CU POLITICIENI, CU PRIETENI, CU ANGAJATORI (GHEORGHE FLUTUR, OREST ONOFREI, MIHAI PANZARU, CENTRUL CULTURAL, ETC). PRIN ANII 90-2000 ERA UN FEL DE MERCENAR LA NORDPRESS SI APOI LA MONITORUL SI MONITORUL DE SUCEAVA. E UN OBSEDAT DE BANI SI SPAGĂ. DAR MULTE LE FACE DIN PLACEREA DE A FI ZIARIST DUR CARE BAGA FRICA IN CEI IMPORTANTI, IN OAMENI DE BINE SI CU CARTE, IN CEI DIN JURUL LUI. ASTA E O BOALĂ MINTALA, CRED.

  Răspunde
 2. U.K.

  stârpiti coruptia ca să putem veni si noi acasă. mie dor de mama, de copii, de panaci, de bucovina. sanate tuturor vă transmit.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.