Imprimanta este unul dintre cele mai indispensabile lucruri dintr-un birou. Indiferent de activitatea pe care o desfășori, aceasta este necesară pentru a printa documentele de care ai atât de mare nevoie.

Există mai multe tipuri de imprimante, după cum urmează: imprimantă matricială (sau „cu ace”), oferă o calitate (rezoluție) scăzută. Este folosită pentru foi de calitate scăzută, facturi fiscale etc. (în general documente tip), fiind singurul tip de imprimantă care permite imprimarea simultană a 2 sau 3 exemplare, folosind hârtie autocopiativă; imprimantă cu jet de cerneală, oferă o calitate medie înspre ridicată, la o viteză medie. Este folosită pentru documente, fotografii sau fișiere grafice; imprimantă laser, oferă o calitate ridicată la viteză înaltă. Folosește un toner special și imprimantă cu imprimare termică. Folosește o hârtie specială. Este utilizată pentru legitimații, carduri etc.

Nelipsită din orice birou și prezentă în foarte multe locuințe, imprimanta multifuncțională este un ansamblu compact, care înglobează aparatura birotică de mai multe tipuri. Un dispozitiv multifuncțional este alcătuit, de obicei, dintr-o imprimantă, un scanner și un copiator. Aceasta însă poate avea înglobat chiar și un fax, în funcție de modelul ales.

Dacă rolul acestui aparat este indispensabil în mediul profesional, tot mai mulți utilizatori casnici descoperă beneficiile sale, ori de câte ori au nevoie de o copie digitală a unui act sau de un formular-tip care trebuie imprimat.

Trebuie precizat că imprimantele pot imprima pe hârtie de dimensiuni diferite, de la A0 – numai plottere (imprimante de dimensiuni mai mari folosite în general de firme pentru scheme CAD, afișe etc) și până la plicuri, fotografii etc.

Hârtia pentru imprimantă sau copiator este indispensabilă în desfăşurarea activităţii oricărui birou! Un top hârtie Xerox va asigura o imprimare excelentă, la un raport calitate-pret convenabil.

Gama completă de hârtie pentru imprimantă şi hârtie pentru copiator, laser, dar şi inkjet, în diferite formate – hârtie A4 şi hârtie A3, ieftină şi de calitate puteți găsi aici.

De asemenea, o imprimantă poate fi folosită și pentru a imprima pe hârtie autocolantă diverse etichete pentru plicuri, pachete de livrat, pentru coduri de bare, mailing-uri, preţuri, vânzarea cu amănuntul, inventariere şi codificare.

 Aici puteți găsi o gamă variată de hârtii autocolante care au o rezistență îndelungată, stabilitate, utilizare în interior și exterior. Sunt confecționate din poliester, ceea ce le conferă durabilitate și rezistență la intemperii. Sunt potrivite pentru imprimantele cu laser și vin ambalate la set de 10 coli A4.

La doar un click distanță, produsul ales poate ajunge la dumneavoastră chiar și în 24 de ore, iar dacă nu sunteți mulțumiți de ceea ce ați primit, puteți face retur în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.