Rectificarea bugetară ar putea fi adoptată până la finalul acestei săptămâni, dă asigurări Ludovic Orban. Premierul a declarat că ministrul Finanţelor va avea chiar astăzi o discuţie cu toţi miniştrii pentru a pune la punct ultimele detalii ale rectificării.

”Ministrul Finanțelor se va întâlni cu miniștrii pentru forma finală a rectificării. Ulterior, voi avea discuții cu ministrul Finanțelor, probabil mâine, pentru a duce la forma finală rectificare care va fi adoptată la prima ședință de Guvern. Cel mai probabil, săptămâna aceasta. E necesară. Sunt instituții, autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare. (…) Sunt foarte multe care trebuie reparate pe ultima sută de metri. E obligatoriu până la finalul săptămânii să adoptăm rectificarea bugetară”, a spus Ludovi Orban.

Întrebat ce se poate aştepta de la această rectificare, Orban a răspuns: „La tot ceea ce nu a făcut PSD prin intermediul bugetului construit pe bani falşi”.

„În primul rând, prin această rectificare, vom spune adevărul despre starea bugetului în momentul de faţă”, a adăugat Orban.

Sursa: magnanews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.