Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca fiecare judet trebuie sa obtina 50 plus unu din voturi in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru ca acestea sa poata sa fie castigate si crede ca fiecare coleg se va implica in aceasta campanie electorala.

„Am avut Comitet Executiv National, un comitet executiv dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Am analizat situatia in fiecare judet si bineinteles strategia pe care o vom aborda pentru a avea rezultate foarte bune, respectiv castigarea alegerilor prezidentiale pe 24 noiembrie.

In acest sens, fiecare judet trebuie se obtina 50 plus unu din voturi pentru a putea sa atingem acest obiectiv”, a declarat Dancila la finalul Comitetului Executiv al PSD.

Ea crede ca fiecare coleg se va implica in aceasta campanie electorala.

Eu sunt convinsa ca fiecare coleg se va implica pentru ca asa simte si pentru ca asa crede ca le va fi mai bine romanilor si va fi mai bine pentru Romania. (…) Toata lumea are un obiectiv, importanta este media, dar obiectivul este pentru fiecare organizatie 50 plus 1″, a spus liderul PSD”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.