S-a semnat contractul dintre Consiliul Judeţean şi un consorţiu de firme pentru demararea lucrărilor de la groapa de gunoi de la Moara.

Astăzi, 5 octombrie, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor şi a reprezentanţilor consorţiului de firme care va lucra la groapa ecologică de la Moara, a fost semnat contractul pentru “Proiectarea, construirea şi punerea în funcţiune a staţiei de tratare a levigatului, a staţiei de sortare, inclusiv construirea facilităţilor auxiliare”. Pentru acest proiect au fost depuse şase oferte, fiind desemnată câştigătoare asocierea dintre o firmă locala şi un consorţiu portughez.

Valoarea contractului este de 27.245.825 lei (fărăTVA) iar lucrările sunt prevăzute a fi finalizate în 18 luni. Contractul reprezintă a doua etapa a lucrărilor de la Centrul de Management Integrat al deşeurilor de la Moara, adăugând o staţie de tratare a levigatului, o staţie de sortare şi o platformă publica de colectare a deşeurilor. Pe lângă staţia de colectare-sortare a deşeurilor de la Moara va fi construită şi una la Pojorâta. Valoarea acestui proiect pe Programul Operational Sectorial (POS) Mediu are o valoare de  218.054.617 lei fără TVA.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.