Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a anunțat că a preluat vineri, 8 iunie, de la Compania Națională de Investiții, în calitate de constructor, obiectivul investițional Sală de Sport Școlară cu capacitatea 102 locuri.

În acest fel, anunţ cu mare bucurie, atât locuitorii comunei noastre, cât și ai județului Suceava și ai întregii Bucovine, că una dintre ideile lansate în campania electorală din anul 2016 se apropie cu pași repezi de finalizare!

Investiția reprezintă un proiect foarte drag sufletului meu, iar în maxim o lună de zile noua Sală de sport a comunei Berchișești va fi inaugurată și deschisă iubitorilor sportului și publicului de toate vârstele!
Mai avem de pus la punct mici lucrări edilitare, între care amenajarea unui spațiu de recreere pentru cei care vor dori să se afle în preajma beneficiarilor noii săli de sport”, a precizat primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran.

Edilul șef al comunei consideră că sportul este extrem de important în angrenajul dezvoltării personale şi profesionale a tinerilor  și îi îndeamnă pe aceștia să facă sport de performanță, în primul rând pentru sănătate.

„Întotdeauna mi-am dorit ca elevii şi tinerii din Bechişeşti, toţi cei care vor să facă sport de performanţă, dar şi cei care doresc să practice sporturi pentru sănătate, să dispună de un spaţiu adecvat şi modern în comuna noastră, iar acum acest proiect a devenit realitate!
Consider că sportul este extrem de important în angrenajul dezvoltării personale şi profesionale a tinerilor noştri, iar realizarea acestei investiţii are drept consecinţă atât dinamizarea activităţilor sportive în general, cât şi creşterea armonioasă a viitoarelor generaţii din Berchişeşti”, a mai spus primarul comunei.

În final aceasta a mulțumit Companiei Naționale de Investiții, aparatului de lucru din Primărie, conducerii Școlii din Berchișești, precum și tuturor celor care s-au implicat pentru ca proiectul Sălii de Sport din comuna să devină realitate.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.