Precipitațiile abundente de joi, 6 iunie, au produs inundații și pagube materiale pe raza localităților Marginea și Sucevița, fiind înregistrate mai multe apeluri prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la acest fapt.

Astfel, pe raza comunei Marginea, precipitațiile abundente căzute într-o perioadă scurtă de timp au format acumulări de apă ce au cauzat inundarea a două locuințe, inundarea unui număr de 40 de curți și inundarea parțială a două drumuri comunale, fără a se înregistra victime și fără a se produce pagube materiale importante.

Pe raza comunei Sucevița, precipitațiile abundente au dus la creșterea debitului pârâului Drăgușin, care a condus la erodarea pilonului de susținere al podului ce traversa DN 17 A, din zona locuinței numitului Bondor Mihai. Ca urmare a acestui fapt, circulația a fost restricționată pe sensul de mers com. Vatra Moldoviței – com. Marginea, pe o distanță de 15 m, acesta desfășurându-se în zona respectivă, pe un singur sens, alternativ, la fața locului fiind prezenți reprezentanții SDN Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.