Luni, la ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrau 23052 de persoane declarate vindecate.

 

Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava: 88 706 din care 78 872 persoane cu rapel.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 2 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate persoane.

Din totalul celor 514 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 15 pacienți sunt în zona tampon și 496 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei pacienți diagnosticați Covid-19:

– prezintă forme medii ale bolii;

– prezintă forme grave și este internat în secția ATI.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 307 paturi libere, din care 83 pentru pacienți Covid-19, 202 în sectorul non-Covid și 22 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 5 paturi pentru pacienți Covid, sunt 31 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 25 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei este internat pacient diagnosticat cu Covid-19 (forme medii), și persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 26 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați pacienți diagnosticați cu Covid-19, și persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

          Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 7 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 23.

La nivelul județului sunt disponibile 160 de locuri libere Covid și 34 locuri pentru zona tampon.

  Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 257007, în ultimele 24 de ore fiind testate 238 persoane.

În carantină erau luni dimineață 1047 persoane, 48 intrate în ultimele 24 de ore.

De asemenea, în izolare se află 14 persoane, din care intrate în ultimele 24 de ore.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 100 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 12 au câte un caz în evoluție iar au sub cinci cazuri în evoluție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.