În data de 6 mai, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata, a fost sesizată prin 112, despre faptul că două persoane necunoscute, având asupra lor bâte, au pătruns în grădina locuinței părții vătămate, un bărbat de 33 ani, din localitate şi i-au aplicat mai multe lovituri în zona capului și pe spate.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că în seara zilei de 6 mai, victima se afla în grădina din fața  locuinței sale, împreună cu vecinul său şi stăteau pe un balansoar și consumau bere.

În acest timp, dinspre drumul comunal, s-au apropiat două persoane necunoscute, ce aveau asupra lor bâte. Vecinul victimei s-a speriat şi a fugit de la fața locului, iar bărbatul de 33 ani a rămas pe loc, fiind agresat prin aplicarea de lovituri în zona capului și a spatelui.

După agresiune, vecinul s-a deplasat la partea vătămată acasă și a solicitat intervenția ambulanței și poliției. Cei doi nu au putut da relații referitoare la identitatea persoanelor agresoare şi semnalmentele acestora, motivând că era întuneric și vizibilitatea scăzută.

În urma consultării sumare efectuate de lucrătorii de pe ambulanță, s-a stabilit că victima prezintă „politraumatism prin agresiune, plagă parietală de circa 6-7 cm, contuzii toracice și ale membrelor superioare și inferioare”, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei, se va face încadrarea juridică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.