Echipa miraculoasă formată din Jecalo Petru și Maria Serghie de la Moldova Sulița ne mai oferă o frumoasă și eficientă metodă de cheltuire a banului public.

Una dintre cele mai recente achiziții directe ale primăriei ne arată cum, la capăt de județ, poți face ce vrei tu pentru că cetățenii oricum n-au cum afla.

După ce, în primăria în care se presupune că muncesc zilnic, încă au podele rupte pe hol, cei de la cârma comunei au achiziționat trei telefoane performante pe banii primăriei. Valoarea acestor telefoane a fost de 7.271,25  RON, adică 1.469,30  EURO.

Dacă vă întrebați de ce au costat atât de mult aceste telefoane aflați că sunt IPHONE pentru că, până la urmă, cine le folosește nu poate să răspundă apelurilor de pe un telefon la 500 de lei.

Am contactat-o pe cea care este viceprimar în comună, Maria Serghie, să ne spună cine folosește aceste telefoane și am fost chiar norocoși să ne răspundă.

Într-un mod țipător, deja consacrat, ce-i drept, însă asta ne-a făcut să credem că unul dintre cele trei telefoane se află chiar la urechea ei pentru că știm că IPHONE are un difuzor rezistent la sunetele puternice.

„Ce doriți?  Nu destul că ați venit și ați filmat la noi la Primărie?”, ne-a spus viceprimarul de la Moldova Sulița, care, la ora 14:00 era deja în trafic, pentru că, parcă a fost lucru făcut, și miercuri, 27 octombrie, era tot sărbătoare.

Când e sărbătoare nu se stă toată ziua, știți asta deja!

Una peste alta, de 7. 271,25  RON, Primăria Izvoarele Sucevei ar fi putut pune parchet pe toate holurile instituțiilor, așa cum au pus în birouri și ar fi putut achiziționa și 5 telefoane care să funcționeze, însă, până la urmă, banii publici nu sunt bani personali, deci, se pot cheltui fără milă.

Echipa de la cârma comunei Moldova Sulița demonstrează, încă o dată, că la capăt de județ aleșii locali trăiesc și funcționează după propriile legi și reguli.

Sunt  convinși că atenția presei și a instițiilor este îndreptată către orașe și zone mai cunoscute și se consideră stăpâni pe moșie.

Ușor, Maria Serghie!

Ușor, Petru Jecalo!

Stăpâni sunteți la dumneavoastră în livadă și la dumneavoastră în „stodola”!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.