In luna ianuarie, o parte dintre pensionari vor primi drepturile banești mai tarziu decat de obicei din cauza sarbatorilor de iarna, informeaza Casa Naționala de Pensii Publice. Din cauza zilelor libere din perioada sarbatorilor de iarna, pensionarii care incaseaza pensia prin intermediul Poștei Romane o vor primi cel tarziu pana in data de 20.

Astfel, Casa Judeţeană de Pensii Suceava aduce la cunoştinţă faptul că, pentru luna ianuarie 2020, „dată fiind perioada Sărbătorilor de iarnă, se decalează cu câteva zile plata drepturilor bănești pentru beneficiarii ale căror drepturi se achită prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română”. Drept urmare, „în mod excepţional, drepturile se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 10-20 ianuarie 2020”.
Conform CJP Suceava, în cazul pensionarilor „avizaţi”, adică a celor care nu sunt găsiţi la domiciliu, drepturile băneşti şi documentele de plată vor putea fi ridicate de la ghişeele poştale până pe 22 ianuarie 2020. De subliniat este că, în cazul drepturilor care se achită prin cont bancar, calendarul de plată nu se modifică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.