Sâmbătă, 28 martie, a.c., efective formate din 248 de  polițiști, 93 de polițiști locali, 39 de militari MAPN si 188 de jandarmi,  au realizat acțiuni pentru verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență, anunță Prefectura Suceava.

Verificarea realizată de echipele mixte a vizat 4392 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu sau în carantină instituționalizată și 114 unități economice, fiind aplícate 208 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor cu o valoare total de 298.957 lei.

De asemenea a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În județul Suceava, la data de 28.03.2020, ora 18.00 erau 4309 persoane în izolare voluntară la domiciliu și 517 persoane în carantină instituționalizată, precizează sursa citată.

„Asigurăm cetățenii că toate efectivele din sistemul de siguranță și ordine publică din județul Suceava sunt la datorie și acționează în sistem integrat pentru creșterea gradului de siguranță publică pentru cetățeni, dar și  pentru a preveni și limita răspândirea infecției cu noul Coronavirus – Covid 19”, transmite Prefectura Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.