După trei luni de pauză Liga a II-a și-a reluat sâmbătăt activitatea. Echipa de fotbal CFR Rapid a avut primul meci în deplasare la ACS Berceni.

Mai sunt de disputat zece etape pentru Seria I şi vom ştii ce echipe vor merge la play-off şi play-out, dar după locul și rezultatele din ultimul timp știm exact unde va fi Rapid în următoarea stagiune. Echipa antrenată de Ion Buzoianu a deschis scorul în minutul 9 prin Negru, dar reușita a fost anulată deoarece tușierul l-a semnalizat pe atacantul sucevean în afara jocului. În minutul 23 Berceniul deschide scorul prin Bădăuţă, care a scăpat singur în careu şi a şutat la colţul lung.

Suceveni se aruncă în atac și în minutul 26 Ionesi este faultat de portarul Marin, din postura de ultim apărător, şi primeşte cartonaş roşu. Arbitrul Marian Barbu din Făgăraş acordă penalty. Transformă Mircea Negru și scorul devine egal 1-1.

Deși cu un om mai puțin gazdele reușesc să marcheze prin  Fâşie în minutul 29,  în urma unei lovituri de la colţ, de pe partea stângă, când fundașul ilfovenilor reia din 6 metri peste portar.

Cu un minut înainte de pauză gazdele intră la vestiare cu un avantaj de 2 goluri, graţie reuşitei lui Pădureţu din minutul 44.  În repriza a doua, singurul gol fiind marcat de gazdelor, în minutul 79, scor final 4-1.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.