Marți, 17.03.2020, ora 23.02, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată, despre faptul că în seara aceleași zile, minorul S. Antoniu, de 1 an și o lună, din mun. Câmpulung Moldovenesc, a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „aspirație corp străin”.

S-a stabilit că la 17.03.2020, în jurul orelor 16 :00, aflându-se în interiorul locuinței, în timp ce mama îi pregătea haine de schimb, minorul a înghițit o bucata din lemn cu lungimea de circa 1 cm și grosimea de circa 2 mm pe care a desprins-o din corpul unui dulap. Deoarece minorul prezenta dificultăți în a respira, în foarte scurt timp, părinții l-au transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde fără a se interveni în vreun fel, în jurul orelor 17 :30 copilul a fost transferat însoțit de mamă la Spitalul Județean Suceava.

În continuare, minorul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași, unde s-a intervenit prin aspirație, fiindu-i îndepărtat corpul strain din căile respiratorii.

Cercetările continuă, iar în funcție de rezultatul acestora urmează a se stabili încadrarea juridică a faptei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.