Accidentul care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna lui Jian Constantin Cazac s-a produs pe 4 octombrie 2018, atunci când se afla pe un teren agricol, la recoltat porumb. A vrut să verifice ceva la utilaj, în timp ce acesta era pornit, dar s-a împiedicat în mirişte.

„Ca să nu cad cu capul de cadrul utilajului, am întins din reflex brațele. Am ajuns în valțuri, prima dată mi-a apucat brațul drept. Am început să strig. A durat 45 de minute până a venit cineva. N-am crezut că scap”, a povestit Jian.

După ce i-a fost prinsă mâna dreaptă, Jian a leșinat și a căzut pe cadrul utilajului. Atunci şi-a prins şi mâna stângă în valţuri.

Jian a povestit apoi că a existat un moment în care medicii i-au dat doar 1% șanse să supraviețuiască.

De curând, i-a fost montată mâna  dreaptă  și proteza funcționează. Ca un copil învață din nou să țină lucrurile în mână, să pună apă în pahar, să îi strângă pe cei dragi și în urma interviului în care s-a aflat că doamna sa l-a părăsit, o altă doamnă frumoasă i-a scris impresionată și a început o poveste frumoasă de dragoste.

„Când m-am văzut pentru prima dată, în prima vitrină, se uitau niște doamne la mine și eu mă bucuram că văd că arăt și eu a om complet. Aveam pentru prima dată un braț, arătam și eu… eram mulțumit sufletește. Eram mândru, eram bucuros de mâna mea, o legănam, o purtam pe lângă mine ca și cum aș fi un om normal”, a spus Jian, la Sinteza zilei.

Bărbatul i-a transmis un mesaj emoționant celui care a donat cea mai mare parte din suma necesară pentru cele două proteze.

„Un singur lucru pot să-i spun: Dumnezeu să-i dea sănătate, liniște și pace în suflet. Este un om cu o inimă de aur, o inimă de leu, o inimă mare. Și tuturor celor care s-au gândit la mine. Domnul acesta este mană cerească, este un om… nu sunt cuvinte să descrii o așa persoană, este un om extraordinar”, a adăugat Jian, de loc din Bădeuți.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.