Doi conducători auto din comuna Dumbrăveni au început săptămâna cu stângul, ambii rămânând fără permis. Luni, 8 februarie 2016, ora 14.50, în timp ce acționa pe raza comunei Dumbrăveni, un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni a observat în trafic, un autoturism înmatriculat în străinătate, care după o intersecție, a pătruns pe contrasens și a oprit pentru câteva secunde pe acostament.

După ce s-a pus în mișcare nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziunea laterală cu acesta. Ambele vehicule şi-au continuat deplasarea, fiind necesară urmărirea și oprirea acestora.
Autoturismul înmatriculat în străinătate era condus de o tânără de 26 de ani, din comuna Dumbrăveni, iar celălalt autoturism implicat în eveniment de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tinerei de 26 de ani și de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 47 de ani. Ulterior, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tânăra de 26 de ani s-a ales cu amendă de 1.050 lei, pentru oprirea în loc nepermis și neacordarea de prioritate, după care, ambilor conducători auto li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.