Videochatul rămâne și în zilele noastre un subiect controversat. În timp ce unii îl asociază cu imoralitatea și indecența, alții, mai pragmatici din fire, văd partea de câștiguri ca avantaj major. Și chiar așa este, din acest domeniu câștigurile foarte mari nu sunt mit, ci realitate. Este îndeajuns pentru ca tinerele să fie motivate să încerce un astfel de job?

Cele care au mai încercat angajarea în domeniu pot face o clară diferență între studiouri. În timp ce unele se axează strict pe câștiguri, altele precum Prime Studios pun mare accent pe echipă, pe un dublu win, atât al lor, cât și al modelelor.

 

Videochat-ul este șansa timpurie de a câștiga mult, chiar și fără experiență fiind

 

Multe tinere ce încearcă să între în câmpul muncii și cu dedicare să își clădească independența financiară la care visează se lovesc de frustranta situație în care li se cere experiență. Ori asta le taie șansele de a putea câștiga experiență, dacă nu sunt acceptate în echipă.

Iată că și de această dată videochatul sfidează aceste clasice reguli. Un studio de videochat in Bucuresti, Prime Studios, punctează clar că nu experiența este aspectul crucial atunci când fac selecția modelelor. Caută în schimb persoane entuziasmate de ideea de a fi modele de videochat. Condiția obligatorie este însă ca tânăra să fie majoră și să aibă ceva cunoștințe, minime, de limba engleză.

 

Ce presupune, concret, să muncești la videochat

 

Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu termenul, videochat înseamnă nimic mai mult decât discuții online. Acestea se opresc la stadiul de întâlnire virtuală, conversații ce au loc în cadrul unor platforme speciale dedicate acestei nișe. Există și un segment de activitate non adult, iar aici vorbim strict despre plăcerea de a conversa cu cineva interesat absolut de persoana ta.

În anunțurile de angajari videochat veți observa de asemenea mențiuni despre multiple bonusuri și sume fabuloase enunțate ca fiind potențial câștig. Așa o fi oare? Cei de la Prime Studios menționează cu maximă transparență că salariul unui model depinde strict de implicarea sa. Cert este că se pot atinge praguri mari, încă prin primele luni de activitate. Un model fără experiență în primele sale 3 luni poate ajunge la un câștig de 10.000 de lei.

Există și bonusuri desigur, iar acestea completează oferta de job destul de ofertant de asemenea. Fetele pot primi bonus și dacă aduc în echipă un model. Anual, ca urmare a unui top privind performanțele celor din echipă, un bonus constant într-o operație estetică plătită integral de cei de la studio este de asemenea un extra beneficiu salarial.

 

Profilul doritoarei de a intra în această breaslă

 

Unii ar spune că este vorba de tinere ambițioase. Asta pentru că au curajul de a-și lua viața în propriile mâini și de a aduna câștiguri pe care alții cu greu reușesc să facă asta în ani de muncă.

Tinerele aspirante trebuie să fie dezinvolte și să depășească conceptele tradiționale, adică să lase în urmă gurile rele și prejudecățile. Vor primi oricum training de specialitate, atât în ceea ce privește modul în care funcționează acest domeniu, cât și pentru a aprofunda cunoștințele lor de limbă străină. Conversațiile cu membrii au loc în limba engleză, astfel încât este important pentru ele să se descurce excelent la capitolul acesta. Conversațiile sunt, în fond, element de baza în această activitate.

Chiar și fără experiență dacă sunt, au toate șansele să evolueze favorabil. De altfel au și toate condițiile în acest sens. În studio la Prime Studios vor lucra individual, fiecare în camera sa, au toată aparatura necesară pusă la dispoziție, precum și echipă de traineri care să le ajute. Echipa este una exclusiv de fete!

Pentru cele curioase și tentate să cunoască mai multe detalii, poate chiar să încerce să  meargă la un interviu, vor regăsi detalii în pagina oficială. Prime Studios așteaptă cu porțile deschise pe toate cele care știu să facă alegeri bune în viață.

Pe principiul în viață câștigi atât cât ești dispus să faci, videochatul este dovada clară că se poate. Rețeta de succes a acestui domeniu o avem deja, din străinătate, acolo unde această industrie este la un alt nivel. Iată că și în România, încet și sigur se clădesc imperii ale celor din acest domeniu.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.