La 19.10.2019, în jurul orei 00:39, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care circula cu viteza de 89 km/h (cu 39km/h peste limita legală).
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat începând cu data de 26.09.2019.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

La 19.10.2019, ora 11.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au oprit pentru control, pe DN17A din comuna Sucevița, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Sucevița, care circula cu viteza de 72 km/h pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.