Primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea, a premiat cuplurile din localitate care au împlinit 25, 50 și 60 de ani de căsătorie. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Festivă a Primăriei, una extrem de modernă și primitoare, joi, 14 octombrie. 

Festivitatea de premiere a venit ca o încununare a respectului și admirației administrației publice locale față de aceste cupluri și s-a bucurat și de prezența fețelor bisericești din comună.

Majoritatea cetățenilor premiați au ales măcar un element din portul tradițional, ceea ce a înfrumusețat și mai mult evenimentul.

„S-a zâmbit și am depănat amintiri. Împreună ne-am bucurat de frumusețea momentului ce ne-a reunit în această perioadă dificilă. Îmi exprim, încă o dată, mulțumirea și prețuirea pentru modul în care acești oameni au știut să își arate respectul unul pentru celălalt, pentru familie și pentru valorile care stau la baza societății noastre”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

În cadrul evenimentului au fost premiate 7 cupluri care au aniversat nunta de aur și 11 cupluri care au marcat nunta de argint și un cuplu care a aniversat nunta de diamant. Localnicii sărbătoriți au primit din partea administrației publice locale diplome și premii bănești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.