De Ziua Protecției Civile, șapte cadre de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au fost înaintate în gradul următor înainte de expirarea stagiului minim.

Col. Costică Ghiață, șeful pompierilor militari suceveni, a schimbat tresele de pe umerii acestora, astfel:

Lt.col. Dan BALTARU, în gradul de Colonel
Lt. Florin MONORANU, în gradul de Căpitan
Plt.maj. Liliana COJOCAR, în gradul de Plutonier adjutant
Plt.maj. Marian ZAMOSTEANU, în gradul de Plutonier adjutant
Plt.maj. Andrei GOLEA, în gradul de Plutonier adjutant
Plt.maj. Bogdan CUCU, în gradul de Plutonier adjutant
Plt.maj. Constantin COSINSCHI, în gradul de Plutonier adjutant

De asemenea, cu prilejul „Zilei Protecţiei Civile din România”, ISU desfăşoară o serie de activităţi menite să marcheze importanţa acestei date în viaţa şi activitatea instituţiei.
În acest context, până la ora 15:00, pompierii militari suceveni vor organiza „Ziua Porţilor Deschise”, atât la sediul unităţii, situat pe strada Universității nr.14, din Suceava, cât şi la sediile tuturor subunităţilor din judeţ, activitate în cadrul căreia, cei interesaţi vor asista la desfăşurarea unor exerciţii demonstrative, la prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice, precum şi la sesiuni de informare preventivă.
În zonele cu public numeros, respectiv la cele două mari centre comerciale din fosta zonă industrială a municipiului reședință de județ, vor fi organizate puncte de informare preventivă, unde pompierii vor distribui materiale informative specifice protecției civile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.