In cursul zilei de ieri 25 ian a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1421 de persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 493, la Spitalul Municipal Rădăuti – 146, la Spitalul Municipal Fălticeni – 174, la Spitalul Municipal Câmpulung Mold. – 156, la  Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 114, la Spitalul Orășenesc Siret – 126, iar la Centrul de vaccinare Stadion Vatra Dornei – 96.

Cu echipa mobilă de vaccinare in ziua de 25.ian a.c. s-a efectuat un număr de 56 vaccinari anti Sars-Cov2 la beneficiarii Centrului de dializa Fresenius.

Până în momentul de față, în total, în  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2  13.431 persoane cu doza I si 709 persoane cu doza aIIa.

Pentru data de  26 ianuarie a.c. în  Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 1.182 persoane in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.

Menţionăm că în judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 8 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret, Spitalul Municipal Vatra Dornei și Sala de sport Stadion  Vatra Dornei).

In judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 5.732 persoane.

 Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul orăşenesc Siret şi cel de la Stadion Vatra Dornei.

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.