În cursul zilei de ieri 31 ian a.c s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 340 persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea: la Spitalul Județean Suceava – 95, la Spitalul Municipal Rădăuti – 59, la Spitalul Municipal Fălticeni – 48, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 48, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 84, iar la Spitalul Orășenesc Siret – 6.
Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 17.040 persoane cu doza I si 1.770 persoane cu doza a II-a.
Pentru data de 1 februarie a.c. pe raza judetului Suceava s-au înscris 502 persoane cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, in vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2.
În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile a fost programat pentru vaccinare impotriva Sars_Cov2 un număr de 3.168 persoane, sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare existand in toate centrele de vaccinare din judet.
Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.