Prin valorile afirmate şi la care se raportează, Organizația municipală a PSD Suceava creează emulaţie în toate segmentele de populaţie și determină tot mai mulți suceveni să contribuie la viața cetății.

Luni, 30 ianuarie 2017, au fost primiţi în PSD Suceava 40 de noi membri, cel mai tânăr având 18 ani, iar cel mai în vârstă 63 ani.

„Îi felicit pe toţi cei 40 de membri noi ai PSD Suceava pentru că s-au decis să ia parte în mod activ la viaţă publică. Pentru că doar aşa le putem construi un viitor copiilor noştri şi le putem asigura o pensie liniştită părinţilor noştri: participând activ! Decizia celor 40 de noi social-democrați dovedește încă odată că în Organizaţia Municipală a PSD Suceava nu au avut loc execuţii sau epurări dictate de cineva, ci s-au eliminat unele blocaje ori s-au produs auto eliminări generate de acte de trădare a efortului colectiv pentru a satisface, unora, propriul interes”, a declarat Dan Ioan Cușnir, preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Suceava.
Cușnir a adăugat că fiecare excludere în parte a fost hotărâtă prin vot al reprezentanţilor membrilor PSD în organele de conducere ale partidului, hotărâri luate cu o majoritate covârşitoare.
„Tot cu votul membrilor de partid au fost primiți în cadrul organizației cetățeni onești care doresc să se implice activ în efortul comun de a dezvolta municipiul nostru.
Așteptăm alături de echipa PSD pe toţi cetăţenii oraşului care cred că au ceva pertinent de spus şi care s-au săturat de nepăsarea administraţiei şi a structurilor încremenite, nemodernizate şi autosuficiente ale altor partide. Suntem un partid viu care tocmai a trecut printr-un proces de primenire, proces pe care de altfel îl dorim continuu şi accelerat”, a mai declarat preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.