Directorul DSP Suceava, medicul Dinu Sădean, a informat că în cursul zilei de ieri 18 ianuarie a.c s-au vaccinat in judetul Suceava impotriva Sars-Cov2 un numar de 941 persoane, dintre care 856 doza I iar 85 doza a II-a,distribuția pe centre de vaccinare fiind următoarea : la Spitalul Județean Suceava – 396 de persoane, la Spitalul Municipal Rădăuti – 144 de persoane,  la Spitalul Municipal Fălticeni – 144 de persoane, la Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 126 de persoane, la Spitalul Orășenesc Gura Gumorului – 113 persoane, iar la Spitalul Orășenesc Siret – 48 de persoane.

Până în momentul de față, în centrele de vaccinare din  județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 4846 persoane.

Pentru data de  19 ianuarie a.c. în  Etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale s-au inscris 853 persoane în vederea vaccinarii impotriva Sars-Cov2

În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile zile au fost programate  6.544 locuri de vaccinare. In municipiul Suceava gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile. Cetăţenii din Suceava au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare din judeţ unde mai sunt sloturi disponibile, la centrele de vaccinare Siret, Radauti,  Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni.

Menţionăm că în judeţul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare 7 centre de vaccinare ( Spital Județean Suceava, Spital Municipal Rădăuți, Spital Municipal Fălticeni, Spital Municipal Câmpulung, Spital Orășenesc Gura Humorului, Spital Orășenesc Siret și Sala de sport a Liceului Ion Luca Vatra Dornei), şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 persoane cu prima doză şi cu rapel.

Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă continuă astăzi 19.01.2021 în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și în Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică  Costâna și Zvoriștea .

Reamintim că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.