Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat într-o conferință de presă că încă două locuri mari de joacă vor fi construite în municipiul Suceava. Acesta a precizat că unul va fi în Parcul Central din oraș și unul în cartierul Burdujeni, vis a vis de sediul Primăriei. Viceprimarul sucevean a explicat că aceste două locuri de joacă au fost deja comandate și vor fi realizate în baza contractului de salubritate menajeră de către agentul economic cu care s-a semnat contractul.

„Cele două noi locuri de joacă vor fi de dimensiuni mari și asemănătoare celor din Obcini și din Burdujeni de pe strada Amurgului. Este foarte important ca după ce va fi trecut pandemia, copiii sucevenilor să se poată bucura de spații moderne și dotate cu mobilier diversificat”, a declarat Harșovschi.

Tot în baza contractului de salubrizare menajeră, operatorul contractat a realizat 200 de platforme de colectare a deșeurilor, din care 100 îngropate și 100 semiîngropate. Lucian Harșovschi a informat că în zonele în care sunt amplasate aceste puncte de colectare vor fi montate și camere video.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.