Joi, 7 noiembrie, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în zona CEC Bank de pe str. Curtea Domnească a fost reținut un bărbat, autor al unei tâlhării.

În zona parcării din fața bisericii ”Sf. Dumitru” era reținut de către 2 bărbați un tânăr, acesta relatând faptul că a smuls poșeta unei doamne după care a fugit pe o distanță de circa 20 metri, fiind prins de către aceștia.
Totodată în zonă a fost identificată victima tâlhăriei, în persoana numitei L. T. de 54 ani din Suceava care a declarat că tânărul în cauză a împins-o și a reușit să-i smulgă geanta, după care a fugit. Ulterior suspectul a fost reținut de doi bărbați, care se aflau în zona comiterii faptei. Precizăm că unul dintre bărbații care au contribuit la prinderea tâlharului este consilierul local Mihai Flutur.
În timpul evenimentului, victima s-a lovit în zona umărului drept, nedorind îngrijiri medicale de specialitate.
Autorul a fost identificat în persoana numitului C. A. N. de 19 ani, din Solca, recidivist.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Suceava.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În urma probatoriului administrat a fost dispusă efectuarea in continuare a urmăriri penale față de suspectul C. A. N. sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie”, acesta fiind reținut începând cu ora 20.45 și introdus in C.R.A.P. Suceava.
A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către BIC – Poliția Municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.