UPDATE

Polițiștii suceveni l-au prins pe șoferul care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion. Acesta este Vasile Troia (21 de ani), din comuna Berchișești. El urmează să fie reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

În noaptea dintre ani, un tânăr de 26 de ani din Liteni, comuna Moara și-a pierdut viața după ce a fost lovit din plin de un Peugeot alb care circula cu mare viteză. Potrivit martorilor tânărul George P. , împreună cu alți vecini, ieșise în strada pentru a sărbători trecerea în noul an. Ajuns în intersecție tânărul a fost lovit din plin și aruncat aproximativ 30 de metri.  Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului și este acum căutat de poliție. Polițiștii au ridicat probe de la locul accidentului, audiază martorii, verifică imaginile surprinse de camere de supraveghere și au fost mobilizate toate echipajele disponibile pentru găsirea suspectului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.