Deputatul Cătălin Nechifor a anunțat noi plecări din Partidul Social Democrat către partidul înființat de fostul premier Victor Ponta. Acesta a afirmat că și din alte zone vor veni oameni buni către Pro România.

„În urma cu fix o săptămâna discutam cu Victor Ponta despre Pro Romania. Și despre ce ar trebui sa facem pentru ca oamenii sa își recapete încrederea că putem face ceva bun și durabil și în țara noastră. Astăzi, la o săptămâna distanță, Emilia Meirosu, Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, cu care am fost coleg ani de zile în PSD, au venit alături de Victor Ponta în noua construcție care se dorește altceva, nu doar un nou partid politic. Și după Suceava, Brăila, Constanța și București, sunt convins că și din alte zone vor veni oameni buni către noi. Și vă spun ca e un proiect care se merită! Da, va fi greu, dar important este că vom reuși”, a precizat Cătălin Nechifor.

Gabriela Podașcă, Mircea Titus Dobre, Emilia Meirosu

Cătălin Nechifor a renunțat și la calitatea de vicepreşedinte al Comisiei pentru administraţie publică.

În prezent, lui Victor Ponta i s-au alăturat 9 parlamentari: Baniaș Mircea, Cîmpeanu Sorin Mihai, Constantin Daniel, Durbacă Eugen, Văcaru Alin Vasile, Nechifor Cătălin, Tabugan Ion și Emilia Meiroșu.

Gabriela Podaşcă a fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului și  fost şef al biroului de presă al PSD. Gabriela Podaşcă a intrat în politică prin intermediul lui Victor Ponta, fiind consilierul acestuia în perioada 2008-2012. După ce a fost aleasă pe lista USL în 2012, în 2016 nu a mai prins loc de deputat. A ajuns totuşi în Parlament în urma demisiei unor colegi.

Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului în guvernul Tudose. Acesta a fost unul dintre miniştrii care au rămas alături de Mihai Tudose până în clipa demisiei acestuia.

 

Emilia Meiroşu este profesor de profesie şi este membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport şi a mai activat tot ca membru în Comisia pentru muncă şi protecţie socială din cadrul Camerei.

Este la primul mandat de parlamentar, ea ocupând un loc pe listele PSD în 2016, dată la care avea funcţia de consilier judeţean, aflat la al doilea mandat, dar a demisionat pentru a-şi prelua fotoliul de deputat.

„Vom reuși pentru cei care ne vor lua așa cum suntem, pentru cei care ne vor ajuta să nu mai repetăm greșelile trecutului și pentru cei care au puterea să mai creadă în fiecare dintre cei care vor să facă cu adevărat ceva bun pentru România”, a conchis Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.