Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată joi, 4 iulie, cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului, o persoană de sex masculin care lucra la asamblarea unui carusel și-a rupt piciorul.

Din verificări a reieșit că M. F., de 18 ani, din mun. Bârlad, jud. Vaslui, angajat ca muncitor necalificat, în timp ce lucra la asamblarea unui carusel pentru copii, din neatenție, una din fețele caruselului (placă metalică) i-a surprins piciorul stâng, provocându-i fracturarea femurului.

Victima a fost transportată la Spitalul mun. Rădăuți, unde a rămas internată cu diagnosticul de: „fractură femur stâng”.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”  și „vătămare corporală din culpă”.

Reamintim că un bărbat de 32 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, a ajuns la spital, miercuri, 3 iulie, după ce a căzut de pe o scară în centrul municipiului Rădăuți.

C.F., angajat ca muncitor necalificat, participa ca manipulant la pregătirile pentru montarea unui utilaj pentru parcul de distracții din parcarea centrală de pe str. Piața Unirii, din municipiul Rădăuți. La un moment dat, acesta a urcat pe o scară înaltă de 3m, s-a dezechilibrat și a căzut pe trotuarul din beton, lovindu-se în zona capului.
Persoana vătămata fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi fiind diagnosticată cu „contuzie coloană cervicală, tasare vertebră, TCC”, urmând a fi transportată la Spitalul Județean Suceava pentru examen de specialitate.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.