Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că pe data de 15 martie va fi deschis încă un centru de vaccinare în municipiul Suceava. Este vorba despre centrul din incinta Iulius Mall Suceava, acolo unde se vor putea face vaccinuri cu serul Moderna.

Edilul a subliniat că programările pentru vaccinare în centrul de la Mall se pot face deja pe platforma pusă la dispoziție de către Ministerul Sănătății.

„Vom avea trei centre de vaccinare în subordinea Primăriei, respectiv cel de la Colegiul Național «Ștefan cel Mare», unde este disponibil serul Astra Zeneca, cel de la Școala Gimnazială «Miron Costin», unde sucevenii se pot vaccina cu serul produs de Pfizer BioNTech și cel din incinta Iulius Mall Suceava, unde imunizarea se va face cu serul Moderna. Eu sper ca această activitate să decurgă cât mai bine în municipiul nostru, astfel încât să poată fi vaccinat un număr mare de persoane”, a declarat edilul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Acesta a subliniat că vaccinarea înpotriva coronavirusului este foarte importantă și a făcut un apel la suceveni să se imunizeze, astfel încât, în municipiul Suceava, răspândirea noului coronavirus să fie stopată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.