Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reamintește că procedura pentru completarea studiului de fezabilitate necesar construirii sectorului de autostradă Târgu Mureș – Târgu Neamț (A8) este în derulare (poate fi consultată pe platforma electronică destinată achizițiilor publice – SICAP).

„Reiterăm că proiectul menționat ARE FINANȚARE ASIGURATĂ în bugetul aferent anului 2019”, se menționează în comunicatul CNAIR.

De asemenea, CNAIR urmează să lanseze în această lună licitația publică pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic necesare construcției drumului de mare viteză Pașcani – Siret (Coridorul 9 Pan- European).
Reamintim că încă de anul trecut CNAIR a semnat cele patru contracte pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice necesare construcției drumului de mare viteză Ploiești – Pașcani.
În plus, anul acesta urmează să înceapă lucrările la Varianta de Ocolire Bacău și nu în ultimul rând sunt avansate procedurile pentru realizarea Podului de la Ungheni, proiect transfrontalier ce va face legătura între România și Republica Moldova.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.